Борисов: Викат ме в парламента, за да правят народен съд

Борисов: Викат ме в парламента, за да правят народен съд
Той ще ви оплете в манипулации и сюжети, ще ви забърка в недоказуеми казуси и случки, за да ви принуди да обяснявате. Но след него.

Това бе тактическата цел на извънредната пресконференция на Борисов с хора от близкото му обкръжение в ГЕРБ. На пресконференията, разбира се, не присъства близкото му обкръжение по далавери.

Борисов носеше дебела папка, в която бе Планът за възстановяване. Бил готов и супер подреден.

Борисов повтори, потрети и подесети собствените си опорки, че новите партии в парламента проповядвали реваншизъм и искали да го унижат.

Изреди супер постиженията на своето управление и обяви всички идеи и настоявания за проверка на стореното от него за измамни и обидни. Бе категоричен и за това, че Слави Трифонов няма да изпълни нищо от обещанията преди изборите.

Борисов това може, това прави – трови пространството: хвали се, хвърля кал и съмнения с недоизречени лъжи, с манипулации по своите опоненти. Подигра се публично с правните знания и опит на политици негови опоненти.

Пусна в публичното пространство подлата информация, че депутатът от ДБ д-р Александър Симидчиев, нов шеф на здравната комисия в парламента, бил преди това много пъти при него в кабинета и си говорили надълго и нашироко. Съмнявам се, че е било така, но Борисов не се интересува от това. Той впръсква отрова и съмнения в общественото съзнание и се скрива. Той, примитивът на трийсетилетието!

Не го подценявайте. Опитва да ви принуди да говорите след него. Време е да бъде поставен на място. По-токсичен е от изтеклите от АЕЦ Фукушима води и руините на АЕЦ в Чернобил взети заедно… Политическата радиация също убива.

Д-р Димитър Попкутуев

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.