Дете пропадна в тръба на плажа в Крайоморие, вандали я разбили

Дете пропадна в тръба на плажа в Крайоморие, вандали я разбили

Снимка: БГНЕС

Неизвестни вандали са разбили тръба на водосборната канализация на плажа в Крайморие. Инцидентът е от понеделник вечерта, а на следващата сутрин дете е паднало в шахтата, съобщи от Нова тв. Късметът е спасил детето от по-сериозни наранявания. Тръбата е била поставена преди година в началото на свободната зона и е обозначена с табела.

„До късно чистих плажа в понеделник. Във вторник мой служител ме извести за инцидент с малко дете, което е попаднало в дупка, изкъртена по брутален начин. Дойдох на място, детето беше обслужено от медик. Взехме мерки веднага“, разказа концесионерът на плажа Николай Димитров.

Според Димитров тръбата е удряна с табелата, на която пише, че тръбата е дъждовен преливник. Над дупката вече е сложена дървена скара, за да се предотврати повторен инцидент.

Няколко часа по-късно вандалът е заловен, а детето се е отървало само с охлузвания. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.