Караниколов: Президентът явно досега ни е подкрепял

Караниколов: Президентът явно досега ни е подкрепял

Снимка: БГНЕС

“Благодаря за подкрепата на президента досега, явно досега ни е подкрепял” – така коментира министърът на икономиката Емил Караниколов сваленото доверие на държавния глава Румен Радев от кабинета „Борисов“ 3, съобщава bTV.

Още по темата

4 фев 2020 12:09

369

„Ние имаме проблем в политическия елит по отношение на държавността, сами си нямаме доверие, пък искаме доверие от гражданите“, допълни Караниколов.

Въпреки обвиненията на Радев, че правителството отказва да поеме вина за безводието в Перник, по думите на министъра на икономиката кабинетът е положил всякакви усилия, за да се пребори с водната криза в миньорския град.

„Извинявам се на перничани, искам в Перник да има вода и възможно по-бързо да финализираме нормалния живот“, посочи още министърът.

Припомняме, че по-рано днес Румен Радев свали доверието си от правителството, обвинявайки го в безотговорност към множеството кризи, станали в държавата. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.