Орбан побърка ЕС: Ще блокирам всяка санкция, а вие ходете некъпани и миризливи!

Орбан побърка ЕС: Ще блокирам всяка санкция, а вие ходете некъпани и миризливи!Орбан побърка ЕС: Ще блокирам всяка санкция, а вие ходете некъпани и миризливи!
Виктор Орбан отново постави в шах и мат ЕС!

За пореден път Виктор Орбан постави в шах и мат лидерите на ЕС и буквално ги разтрепери. Премиерът на Унгария оповести твърдо, че ще блокира всяка една санкция, защото е крайно време някой да „озапти тази лудост“.

Виктор Орбан ги побърка всичките!

Орбан само се изсмя на клюките, че прави това, за да защити и да се постави в услуга на няколко руски олигарси в страната си, чиито сметки и имоти са запорирани. Той заяви, че няма намерение да оставя страната си да мизерства и да студува през зимата, а мисли и за целия континент.

„Очевидно няма кой друг да го направи. Европа, нашата древна и мъдра Европа, се превръща в чучело, управлявано от тотално изперкали хора, които защитават външни интереси, за сметка на самите себе си. Това ще приключи, пък хайде да видим как ще ме спрете!

Ако искате не се къпете, ходете вмирисани, стойте на тъмно и на студено, ваш избор. Унгарците обаче не искат това и аз няма да го позволя. Докато съм начело на държавата, няма да получите одобрението ми за нито една санкция“, отсече Виктор Орбан, с което буквално сащиса колегите си.

Както знаем, той се радва на абсолютната подкрепа на собствения си народ, който го издига на поста за вече четвърти мандат. А и как да бъде иначе, след като лидерът им отдавна е доказал, че не поставя нищо друго на преден план, освен националните си интереси.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.