Паола губи 4 братя от COVID-19, гледа погребенията от балкона

 Паола губи 4 братя от COVID-19, гледа погребенията от балкона

Снимка: архив, БГНЕС

„От терасата си гледах едно след друго погребенията на четиримата ми братя. На тях бяха само свещеникът дон Вилмо, който благослови тленните останки, и един представител на погребалната служба”. Това казва 58-годишната Паола Педрети пред в.”Кориере дела сера“.

Тя е от Триголо, малка община до град Кремона. Според Паола тя живее в къща, която се намира на стотина метра от гробището, и затова могла да наблюдава погребалните процесии на братята си, починали от коронавирус, но не и да присъства на тях.

Още по темата

9 апр 2020 11:18

8

В момента с коронавирус се намира в болницата и съпругът й Мауро, на 62 г.

Първи от братята Педрети си отишъл в средата на март 68-годишният Франческо, земеделец. Последвали го близнаците Виторе и Джузепе, на 66 г, електротехник и санитар. Те не били женени и живеели в съседна къща до Паола.

Накрая починал и 58-годишният Луиджи, който се обадил по телефона в къщи, малко преди да издъхне в болницата. Той оставил сираци петима синове, пише „24 часа“.

Самата Паола е преодоляла преди време левкемия, а после и рак на гърдата.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.