Повдигат обвинение на Бойко Борисов!

Повдигат обвинение на Бойко Борисов!
Бившият премиер и тартор на шайката ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде обвинен от прокуратурата, научи ексклузивно Narod.bg от брилянтен източник от върха на държавата.

Лидерът на хунтата ще бъде разследван на натиск над прокурори и съдии по разследването „Барселонагейт“, по което се търси произходът на над 5 милиона евро, изпрани от спряганата като негова бивша любовница Борислава Йовчева, позната повече като „Мис Бикини“.

Милионите са влезли в Испания през две регистрирани в Барселона фирми – Numin Invest SL и Emma BGS SL. Двете дружества са свързани с бившата манекенка Борислава Йовчева.

Прокурор №1 Иван Гешев по-рано днес сам потвърди, че обвинител му се оплакал от натиск разследването за къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“ да бъде прекратено предсрочно.

Получих обаждане от прокурор, че до дни трябва да се прекрати делото „Барселонагейт“, заяви едно към едно Иван Гешев по време на пресконференцията в сградата на прокуратурата.

Още през 2016 г. в записите „Яневагейт” се чува гласът на тогавашната шефка на Софийския градски съд Владимира Янева, която разказа, че Борисов е купил къща в Барселона за 1,5 милиона евро.

После става ясно, че мистериозна българска манекенка Борислава Йовчева отглежда дъщеря си – Ема, която била от Бойко, в луксозна къща в Барселона.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.