Потвърдено: Румен Радев е човек от народа, нанесе нов кинжален удар на мафията в тая държава!

Потвърдено: Румен Радев е човек от народа, нанесе нов кинжален удар на мафията в тая държава!
Румен Радев показа, че е достоен държавен глава за пореден път!

Радев срещу Михайлов

Президентът Румен Радев още веднъж доказа, че е човек от народа и не се чувства повече от останалите граждани на Република България. Това стана ясно по време на футболната среща между България и Северна Ирландия (2:1) снощи.

Ген. Радев и синът му Георги, който рита за юношите на ЦСКА, са изгледали двубоя на стадион „Васил Левски“, но не от ВИП ложите, а при обикновените фенове в сектор „А“, съобщи сайтът на Мартин Карбовски Vtorifront.bg.

Очевидно държавният глава не желае да се отнасят с него различно и иска да се слее с тълпата. Той е закупил билетите за мача като всеки един обикновен запалянко на стадиона.

Румен Радев се показа като народен човек, който се бори срещу мафията

Нещо друго обаче прави по-голямо впечатление. Румен Радев е отказал да присъства на купона по случай преизбирането на Борислав Михайлов като президент на БФС. По този начин той недвусмислено е показал негативното си отношение към корупционните схеми, които властват в българския футбол през последните 15 години.

Преди няколко месеца Димитър Бербатов изпрати писмо до Румен Радев, в което изрази позицията си за футболната мафия, която цари у нас.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.