Пророк ли е Божков или просто казва истината?

Пророк ли е Божков или просто казва истината?


Васил Божков преди година каза за партията на Слави Трифонов, че не му принадлежи, а днес виждаме доказателствата.

Днес той заяви, че всички сме свидетели на какво е способна хунтата след като и се настъпят интересите.

Нашият коментар е: Мафията е готова да хвърли цялата държава в хаос, безпаричие и безредици, а камо ли един бизнес или един човек. Хунтата удря не само бедните и слабите, тя удря и силните, и богатите от страх и алчност. Всички ние станахме свидетели на това когато Васил Божков отказа да захранва мафията с пари. Когато каза „стига толкова“ цялата машина се втурна да го мачка, коя държавна институция не му се изсипа?

Видяхме как сили отвън в синхрон с нашие дупедавци се втурнаха да щавят най-голямата колекция спасена от иманярската мафия. Видяхме как хазарта смени собственика си, но това не е всичко – видяхме как и Васил Божков се бори и как казва истината с истинските имена и посочи истински виновните лица. Виждаме и днес какво се случва как се натискат копчетата на едни политици, които уж се борят с мафията. Истината е, че всички политически партии са част от статуквото, те са част от хунтата, която ви управлява, която ви притежава.

Само истински доказани хора в живота с бизнес и морал, със сила на духа и независими могат да изкарат страната от блатото пълно с крокодили. И това е Васил Божков, който бе предаден не от собствените си избиратели, а от тези, които броиха бюлетините, от тези, които уж застанаха до него и от тези, които да запазят работата си в държавната администрация и службите направиха куп престъпления срещу него и бизнесът му, срещу неговият политически проект и срещу собственото си бъдеще, защото само той заяви, че ще работи за благото на народът си, защото той пари си има, него не могат да го купят.

Васил Божков не е пророк, той просто казва истината. Истината, която другите грижливо крият от вас. Истината, че това е хунта, която управлява по варварски и разбойнически тази територия наречена България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.