Проф. Иво Христов: Позор! Ялов „елит“ превърна държавата ни в марионетка на ЕС и САЩ!

Проф. Иво Христов: Позор! Ялов „елит“ превърна държавата ни в марионетка на ЕС и САЩ!
Проф. Иво Христов директно посече властта и безумните решения, взимани от години!

Проф. Иво Христов определи с обида и болка държавата ни като марионетка, изпълняваща чужди нареждания и работеща за чужди интереси.

И за това той обвини яловия „елит“, който ни ръководи – не само в кабинета на Кирил Петков, но и години преди това, по времето на Бойко Борисов и преди него.

Проф. Иво Христов е отвратен, посече ги жестоко!

„Позорно и срамно е това, което се прави с България вече трийсет и повече лета. Позор са тези управници, които само чакат и слухтят чия чужда команда да изпълнят и са готови да изпълняват още преди да им бъде наредено. Рядко може да видим подобно „държавническо“ поведение в друга страна.

Още преди го казах – вкарани сме директно във фронтовата полоса, но не е в наш интерес да бъдем там, в наша вреда е“, заяви анализаторът и социолог проф. Иво Христов.

Той нямаше как да не засегне и темата с войната като каза, че Русия е вкарана в истински капан в Украйна, където главните и масови жертви, пушечното месо са говорящите руски украинци.

„Да, засега Русия може да не успява с тактиката си, но повече не успява тактиката на САЩ срещу Русия и това е факт.

Защото в подлата им игра не се включват знакови и силни държави като Китай, като Мексико, Индия, Аржентина, Бразилия и редица други. Виждаме, че и Турция не иска и няма да развали отношенията си с Русия, както няма да го направи и Унгария. Но там има стабилно и сериозно управление, каквото у нас, за жалост няма.

А за най-голямо съжаление, ЕС се превръща в един обикновен натовски филиал, който ще бъде ползван като оръжие срещу Русия и срещу Китай. И именно тогава ще настане страшното“, каза Иво Христов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.