Радев отдаде почит за Деня на победата и заговори за служебния кабинет: Очакванията са огромни

Радев отдаде почит за Деня на победата и заговори за служебния кабинет: Очакванията са огромни
Не трябва да забравяме зверствата на нацизма и да помним тези, които са изправили глави в защита на човечеството. Днес с вицепрезидента сме тук, за да отдадем почит.

Това каза президентът Румен Радев пред журналисти, докато поднасяше цвета пред паметника на Незнайния войн, а поводът е 9-и май – Денят на победата.

Новият служебен премиер ще е българин и мъж. Указът ще бъде издаден на 11 май, за да може изборите да се проведат на 11 юли.

Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти.

Той бе попитан как ще коментира думите на премиера в оставка, че за шоуто в парламента са харчени по 19 млн. лв. на ден. „Вече отговорих на този въпрос. Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. По-скъпа от избори, по-скъпа от харчовете за Народно събрание.

По думите му тя е в огромни размери и с нея трябва да се борим.

„Ще направя всичко възможно, така че по възможно най-бързия начин да имаме служебно правителство в сроковете според Конституцията”, добави държавният глава.

По думите му очакванията към служебния кабинет са огромни, а отговорностите са големи.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.