Хора, мислете с главите си – да отидете до урните е като до магазина, аптеката или да се качите в автобуса. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!

Хора, мислете с главите си – да отидете до урните е като до магазина, аптеката или да се качите в автобуса. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!
С наближаването на изборите въздухът все повече трепти от напрежение.

Чува се скърцането на колелата и бурмичките на машината, наречена генератор на страх.

Не казвам, че няма болест или че тя не протича тежко и фатално при някои хора. Но, на преден план все повече излиза Н.В.

Страхът – сковаващ, парализиращ сетивата и мислите ни, каращ ни да се чувстваме малки, безсилни и най-важното ЗАВИСИМИ.

Тук е разковничето – нашата зависимост.

Като всяка такава изисква покачване на дозата, за да се постигне ефекта. И дозата се увеличава.

Хора, мислете с главите си – да отидете до урните е като да отидете до магазина , аптеката или да се качите в автобуса. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!

Сложете си маска и ръкавици и отидете до урните, защото само така ще победим зависимостта и ще поемем с пълни гърди свежия въздух на свободата, свободата да изберем как ще живеем ние и какво ще оставим на поколенията след нас.

Моля, мислете с главите си и не се водете от СТРАХА.

Цветеслава Гълъбова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.