Бойко Рашков: Правителство ще има! А Борисов вече няма да излезе от ареста след 24 часа!

Бойко Рашков: Правителство ще има! А Борисов вече няма да излезе от ареста след 24 часа!
Бойко Рашков е категоричен, че мафията ще си плати сметките!

Мафията ще си плати сметките, а Бойко Борисов вече няма да излезе от ареста след 24 часа като първия път.

В това е убеден Бойко Рашков, който ще стане следващият шеф на КПКОНПИ – нещо, което меко казано ужасява партиите на Борисов и на Ахмед Доган.

Бойко Рашков скръцна със зъби на ГЕРБ и ДПС

Знаем, че днес всички политически сили от предишния кабинет се обединиха и се съгласиха с позицията именно Рашков да оглави КПКОНПИ като това бе условието на ПП, за да участва в преговори с левицата за съставяне на кабинет.

Корнелия Нинова и съпартийците й приеха това още вчера, а днес, въпреки очакваната съпротива, от ИТН също дадоха своето съгласие.

Явно името на Бойко Рашков се ползва с респект и уважение, а и има защо. Тези, които дават мило и драго, за да не се случи назначаването му, са само от ДПС и от ГЕРБ.

„Запитайте се защо! Запитайте се какво крият?! Но това вече дори не са въпроси. Цяла България е наясно с милиардите, които не потънаха само в чекмеджето на Бойко, а в офшорните му сметки и в сметките на доста лица около него.

Да не говорим за връзката им с ДПС, с огромната корупция на ДСП и безбожния грабеж, който те налагаха на собствените си избиратели вече над 30 години.

Най-бедния електорат с най-богати лидери – това е факт, който ние ще преустановим“, категоричен е Бойко Рашков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.