Бойко Рашков „скалпира“ Борисов! Бившият премиер на колене пред МВР шефа

 Бойко Рашков „скалпира“ Борисов! Бившият премиер на колене пред МВР шефа
Бойко Рашков отне медийния комфорт на Бойко Борисов!

Крахът на Биляна Гавазова

Вътрешният министър Бойко Рашков продължава да удря жестоко по реномето на Бойко Борисов. След като го унизи с арест за 24 часа, той му отне и медийното спокойствие, на което се радваше над едно десетилетие.

Публична тайна е, че от ГЕРБ овладяха най-големите и известни медии, които в продължение на години представяха политическата информация в услуга на властта. Това нещо при Рашков е напът да приключи.

Доказателство е уволнението на Биляна Гавазова от bTV. Тя минаваше за кадър именно на Борисов, което се затвърди след изключително непрофесионалното й интервю с Бойко Рашков в „Тази сутрин“ преди година.

Биляна и колегата й Златимир Йочев нападаха Рашков по крайно неприемлив начин, като самият вътрешен министър заяви след това, че двамата водещи са обслужили интересите на бившата власт и въпросите им са били диктувани в слушалката, писа ПИК.

След гостуването в „Тази сутрин“ Рашков заяви, че ако той е директор на телевизията, би уволнил водещите на мига. Почти година по-късно, след като партията на Рашков вече е на власт, единият водещ вече е аут.

Бойко Рашков срина Бойко Борисов

Преди дни Бойко Борисов публично обвини Рашков, че той стои зад уволнението на Биляна Гавазова, с което обаче по-скоро потвърди слуховете, че тя е негов човек в медиите.

С освобождаването на Гавазова Рашков отстранява напълно Борисов от една от основните медии у нас. Твърди се обаче, че БТВ в момента е подчинена на новата власт в лицето на „Продължаваме промяната“.

Все пак Бойко Рашков заслужава поздравления, защото посегна и на медийния комфорт на Борисов, което е още една крачка към пълната победа над ГЕРБ. А тя ще дойде след влизането в затвора на Борисов, Арнаудова, Горанов и още един куп техни подчинени и колеги.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.