Да ви разкажа още малко за лицемерието на Европа и нашите политици, които се закичиха с жълто-сини знаменца

Да ви разкажа още малко за лицемерието на Европа и нашите политици, които се закичиха с жълто-сини знаменца
Да ви разкажа още малко за лицемерието на Европа и нашите политици, които се закичиха с жълто-сини знаменца.

Преди ден лицемерна Европа заяви, че е изключила Русия от банковата система за разплащане SWIFT. Да, ама не! Оказа се, че лицемерната Европа тайничко не е изключила от SWIFT разплащанията за газ и петрол!!!

Тоест уж демократичната Европа не се срамува да си купува от „лошата“ Русия газ и нефт! Сега да се прехвърлим върху нашите политици, които също лицемерно се накичиха със знаменца, но не се срамуват да си купуват от „лошата“ Русия газ и петрол! Ооо, ужас!

Как така нашите демократи, които рисуваха по незащитени паметници, не са превзели още нефтената база на Лукойл в Росенец? А какви видеоматериали правеха от Росенец само!

И как така нашите демократи не са наложили санкции и не са затворили рафинерията на Лукойл в Бургас? И как така нашите демократи не са затворили АЕЦ „Козлодуй“ , която работи с руско ядрено гориво? А иначе гордо са се закичили с жълто-сини знаменца!

Какво ли ще се случи, ако Русия реши да наложи санкции на всички тези лицемери и врътне кранчето? Схващате ли? Това го казвам за едни наперени младоци в парламента, които все още си мислят, че всичко, което хвърчи се яде! Бъдете здрави и мислете! Войната е лошо и страшно нещо, но цената винаги се плаща от обикновените хора!

А обикновените хора ще заплащат висока цена, докато не се научат да се бранят ефективно от политическата каста и нейните слуги!

Димитър Байрактаров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.