Джитит прелетя със 176 км/час край шуменско село

Джитит прелетя със 176 км/час край шуменско село

Снимка: БГНЕС

Водач на автомобил BMW с шуменска регистрация e установен да управлява със 176 км/час на път край шуменското село Иваново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Джигитът е шофирал с високата скорост при максимално разрешена скорост от 90 км/ час. Той е установен по време на полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в населеното място.

Проверени са 121 моторни превозни средства и 156 лица. Установени са общо 56 нарушения на скоростта. За различни нарушения полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.

Проведената през тъмната част на денонощието акция е била под надзор на Окръжна прокуратура – Шумен. Осем полицейски екипа са работили на територията на селото по различни направления. На входа и изхода му униформени са образували временни контролно-пропускателни пунктове за проверка на автомобилите, които влизат и напускат населеното място.

Село Иваново е едно от селата в община Върбица с най-тежка криминогенна обстановка. През 2019 година в населеното място са регистрирани 14 престъпления, 11 от тях са разкрити, а по останалите работата продължава, допълват от пресцентъра на ОД на МВР.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.