За булките: Роклите тип “Принцеса” не са на мода!

В Националния сватбен център в София започва четвъртото издание на Сватбена седмица на модата. Организаторът Надя Вълева и дизайнерът Лилия Стефанова разказаха подробности за събитието в ефира на “България сутрин”.

Международният формат ще продължи до 26 януари. Стартира и нов информационен проект за сватбени тържества. Входът за повечето събития е свободен.

“Целта на форума е да подпомага във всяко едно отношение – от дизайна и стайлинга на булката и на младоженеца, до психологията на семейното планиране”, сподели Надя Вълева.

Затова в програмата има заложени безплатни юридически консултации и безплатни консултации по репродуктивно здраве.

“Вече няма принцески рокли, много по-малко се търсят”, уточни Стефанова пред Bulgaria ON AIR.

Вълева разказа, че интересът от чужбина към българските дизайнери на сватбени облекла се увеличава все повече. Сватбите също са повече и по-грандиозни. Това е голям успех за индустрията.

“Някои булки си мечтаят за роклята от дете и идват с готова концепция. Други ни се доверяват. Сватбата е въпрос на добра организация и може да се случи много бързо, стига да има ясна концепция”, смята Лилия Стефанова.

Тя сподели, че актуалните тенденции в булчинските облекла са V-образните деколтета. При обувките е важно да са удобни, с платформа и съчетани с цвета на роклята. Най-поръчваният цвят е слонова кост.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.