Интензивното отделение в Пазарджик под 48-часова карантина

Интензивното отделение в Пазарджик под 48-часова карантина

Снимка: БГНЕС

На заседание на медицинския съвет към областния Щаб за борба с COVID-19 в Пазарджик са взети решения за поставяне под 48-часова карантина в Интензивното отделение – ОАИЛ към „МБАЛ – Пазарджик“ АД, съобщиха от РЗИ-Пазарджик.

Още по темата

9 май 2020 20:05

10

8 май 2020 19:09

6

По време на карантината се преустановява приема на пациенти в отделението. Извършва се основна дезинфекция на цялото отделение – ОАИЛ и се въвежда засилен дезинфекционен режим на работа в „МБАЛ- Пазарджик“ АД.

Непосредствено преди приключване на карантината персоналът на отделението – ОАИЛ ще бъде отново изследван за COVID-19 и допуснат до работа само след получаване на отрицателни резултати.

Спешността в областта се поема от МБАЛ „Хигия“ АД, УМБАЛ „Пълмед“ ООД – Пловдив, МС „Здраве“ ООД гр. Пазарджик и МБАЛ „Уни Хоспитал“ ООД гр. Панагюрище, като ръководителите на съответните лечебни заведения са изказали своята готовност.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.