И момиче на Джеймс Бонд с коронавирус

И момиче на Джеймс Бонд с коронавирус

Снимка: БГНЕС

Красавицата Олга Куриленко е диагностицирана с коронавирус. Момичето на Джеймс Бонд в “Спектър на утехата”  съобщи на феновете си в социалните мрежи, че тестът й за коронавирус се оказал положителен.

Диагнозата е поставена след като почти седмица актрисата не се чувствала добре. Сега тя се намира под карантина и общува със света само в социалните мрежи.

“В изолация съм вкъщи с диагноза коронавирус. Вече почти седмица не се чувствам добре. Основните ми симптоми са повишена температура и слабост. Бъдете внимателни и приемайте това сериозно”, написа 40-годишната актриса.

По-рано и Том Ханск съобщи, че със съпругата му са заразени. Те се намират в Австралия. Резултати от анализа чакат Хайди Клум и Том Каулиц, които се изолираха също не само от останалите, но и един от друг.

Много известни личности призоваха феновете си да си останат у дома и да не съдействат за разпространението на инфекцията. Кралското семейство също не остана настрана.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.