Калина Паскалева за камиона с кренвиршите: Хубаво е, че частният бизнес се включи в борбата с пандемията

Калина Паскалева за камиона с кренвиршите: Хубаво е, че частният бизнес се включи в борбата с пандемията
Имащата се за журналистка и писателка Калина Паскалева за пореден път изрази крайна позиция по гореща тема, заставайки както обикновено в защита на властта.

Тя признава, че не разбира как изведнъж всички са се превърнали в политически или държавни анализатори.

Според нея няма лошо частният бизнес да се включи в борбата срещу коронавируса. Думите й идват по повод на превозването на имунизационните спринцовки в бус на компанията за кренвирши и колбаси „Леки“.

Ето какво точно пише Паскалева:

„КОЕ Е ПО-ВАЖНО – В КАКВО ГИ ПРЕНАСЯТ ИЛИ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СТИГНАТ?

Все си мисля, че ако фирмата за кренвирши е предоставила транспорт за ваксините безплатно ( както вече беше съобщено, че се е случило ), е по-приемливо да й се благодари.

Но пък първо трябваше да се подиграете в социалните мрежи с оригинални колажи и статуси, нали? Няма лошо частният бизнес да се включи в борбата с пандемията, даже напротив – похвално е.

Не разбирам от цени на хладилни камери, за щастие не ми се и налага, но ако вместо да бъдат купени такива за разнос на ваксините или наети, тези спестени пари бъдат пренасочени към друг отдел в здравеопазването, е добро държавно решение.

Нали за всички е ясно, че няма никакво значение какви са лепенките върху транспорта – единственото важно нещо в случая е ваксините да стигнат на уреченото място в уреченото време.

Защото хората умират от COVID-19. Всеки ден. Наистина не разбирам как изведнъж всички се превърнаха в политически и държавни анализатори.“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.