Мелания Тръмп с нов брачен договор

След победата на изборите за президент на САЩ през 2016 г. Мелания Тръмп настояла за изготвянето на нов брачен договор, твърди Мери Джордан. Кореспондентът на “The Washington Post” е написала книга за живота на първата дама на Америка, която излиза на пазара на 16 юни. Част от съдържанието ѝ беше публикувана в днешния брой на вестника, съобщава БГНЕС.

Подобряване на условията

Според информацията, с която разполага Джордан, Мелания не е бързала да се настани в Белия дом след инаугурацията на съпруга си през януари 2017 г. Причината не е била единствено, за да даде възможност на сина си Барън да завърши училище в Ню Йорк, където живееше семейството. Тя се възползвала от ситуацията, за да получи по-изгодни условия в брачния си договор с Доналд Тръмп.

Двамата сключиха брак през януари 2005 г., а, както твърди Джордан, „първоначалният брачен договор не е бил много щедър” спрямо съпругата.

Привилегии за сина

Според публикацията, първата дама на САЩ настояла в подновения брачен договор да се увеличат задълженията на съпруга ѝ по отношение издръжката на Барън.

“Тя вече се е погрижила за бъдещето на Барън, гарантирайки му получаването на второ гражданство – словенско, което ще му позволи след навършването на пълнолетие да работи в Европа в „Trump Organization”, като по този начин не го оставят извън семейния бизнес”, се казва в публикацията.

Според Джордан, Мелания Тръмп е искала „писмени доказателства, че към Барън ще се отнасят както към трите по-големи деца на Тръмп, когато става въпрос за финанси и наследство”.

“Trump Organization” е голяма компания, създадена от бабата и бащата на сегашния американски държавен глава. Доналд Тръмп я оглавява през 1971 г., а след избора му за президент на САЩ предаде ръководството на бизнеса в ръцете на големите си синове.

В книгата се подчертава, че Доналд Тръмп се вслушва внимателно в мнението на съпругата си. Именно нейната гледна точка е станала решаваща при избора на Майк Пенс за партньор на Тръмп по време на изборите през 2016 г.

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп (с моминското име Кнавс) е родена на 26 април 1970 г. град Ново Место в Словения. От 16-годишна е в модния бизнес, като е участвала в ревюта в Милано и Париж.

Запознава се с Доналд Тръмп през 1999 г. в Ню Йорк. През 2006 г. се ражда синът им Барън.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.