Не са открити нови заразени с COVID-19 в Община Благоевград

Не са открити нови заразени с COVID-19 в Община Благоевград

Снимка: БГНЕС

Общинската администрация в Благоевград вчера затвори врати заради заразен служител. Главният архитект Васил Тинчев даде положителна проба за COVID-19 е. Извършва се дезинфекция на сградата.

По последна информация не са открити други заразени общински служители и администрацията днес ще отвори врати. 

“Снощи около 22.30 часа получих информация от директора на РЗИ – Благоевград д-р Калоянов, че всички проби на служителите на Община Благоевград са отрицателни, с изключение на тази на главния архитект. Общината отваря днес и влизаме в нормален ритъм на работа. Сградата е дезинфекцирана“, обясни в ефира на Нова тв кметът на града Румен Томов. 

Още по темата

16 юни 2020 12:28

3

Той каза, че най-важното за екипа му в момента е хората да са спокойни. Бил е създаден и план общинските служители да излизат и да решават проблемите на гражданите извън сградата на Общината.

“Към момента в Благоевград няма нови случаи на коронавирус, като изключим този с главния архитект. Днес той ще бъде вкаран в информационната система за COVID-19 от страна на МБАЛ – Благоевград. Всички изследвани служители на общината са дали отрицателен резултат”, обясни директорът на РЗИ – Благоевград д-р Калоян Калоянов.

По думите му архитект Васил Тинчев е в добро състояние. Той е приет с бронхопневмония. В болницата в Гоце Делчев има петима души, които очакват втори отрицателен PCR тест.  


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.