Обръщам внимание на мисирките: свещениците не са уличени в шпионаж и не са шпиони, както първосигнално и злоумишлено твърдите. Данс казва нещо друго

kustendil/wp-includes/js/jcrop/
Обръщам внимание на мисирките: свещениците не са уличени в шпионаж и не са шпиони, както първосигнално и злоумишлено твърдите. Данс казва нещо друго:

“Получени са данни за действия на тримата, свързани с реализацията на различни елементи от хибридната стратегия на Руската Федерация за целенасочено оказване на въздействие върху обществено-политическите процеси в България в полза на руските геополитически интереси.”

Тази обтекаема формулировка на ДАНС може да се тълкува само като едно нещо – руските свещеници са добри божи служители и са харесвани от вярващите.

Само това може да са “хибридните” елементи.

Това се е видяло заплаха за националната сигурност на натегачите, които са заплашени с уволнение от недоразумения като Атанасов, ПростоКиро и Кокорчо.

И, за да спасят себе си, продадоха душите си.

Bogomil Bonev

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.