Отмениха карантината на контактните Борисов и Севделина Арнаудова след 1 ден „изолация“

Отмениха карантината на контактните Борисов и Севделина Арнаудова след 1 ден „изолация“

Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината на министър-председателя Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ след отрицателни резултати на PCR тестове в два последователни дни, съобщават БНР и БГНЕС.

Вчера Столичната РЗИ наложи карантина на всички близки контактни лица на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков след положителен тест за COVID-19.

Каква е причината за отмяната на карантината не е известно. Как това решение може да се обясни при изискванията на здравните власти, приложими за всички останали български граждани – също.

Под карантина бяха и трима министри, контактували с Нанков – Петя Аврамова (регионално развитие), Десислава Танева (земеделие) и Кирил Ананиев (финанси). Дали тя остава или и за тях е направено изключение, ако са с отрицателни тестове, не е известно.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.