Приятелката на Доналд Тръмп-младши е с коронавирус

Приятелката на Доналд Тръмп-младши е с коронавирус

Снимка: БГНЕС

Кимбърли Гилфойл – приятелката на Доналд Тръмп-младши е дала положителна проба за COVID 19, потвърди CNN.
Гилфойл, която е бивша телевизионна водеща на Fox News, сега е сред топ хората, набиращи средства в кампанията на президента.

Според Серхио Гор, ръководител на Комитета за финансиране на кампанията на Тръмп, в момента Кимбърли е изолирана. “Тя се справя добре и ще бъде подложена на повторна проверка, за да се увери, че диагнозата е правилна, тъй като е безсимптомна, но като предпазна мярка ще отмени всички предстоящи събития. Доналд Тръмп-младши беше тестван отрицателно, но като предпазна мярка също се самоизолира и отменя всички публични събития.” , обясни още Гор.

Гилфойл даде положителни резултати в Южна Дакота, преди да присъства на речта на президента на Маунт Ръшмор. Тя е на 51 години. Не е имала скорошен контакт с президента Тръмп. Положителният тест на Гилфойл за първи път беше съобщен от The New York Times.

Хората казаха, че Гилфойл не е забелязана да носи маска по време на събитията, в които е участвала по-рано.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.