Пускат 12 000 на финала за Купата между ЦСКА и Локомотив

Пускат 12 000 на финала за Купата между ЦСКА и Локомотив

Снимка: БГНЕС

На финала за Купата на България между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) ще присъстват 12 000 души, а не само 4000 зрители, както беше обявено предварително. 

Това стана ясно, след като тази сутрин се проведе между премиера Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, вицепрезидента на БФС Емил Костадинов, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и представители на Националния оперативен щаб.

Феновете на двата отбора излязоха с декларации преди финала, в които призоваха да бъдат допуснати повече зрители на финалния мач. “Червените” дори се похвалиха, че имат 15 000 заявки от цялата страна.

Финалът за Купата ще се играе на 1 юли от 19:15 часа на националния стадион “Васил Левски”.

В 12:00 часа спортния министър Красен Кралев и здравният Кирил Ананиев ще дадат брифинг на тема “Мерки срещу разпространението на коронавирус при провеждането на футболни срещи”.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.