Радев лаконично: Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора

Радев лаконично: Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора
Румен Радев припомни с брутална яснота миналите президентски избори за Бойко Борисов:

Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора.

Такъв лаконичен коментар направи Румен Радев, когато бе попитан от журналист как ще коментира издигането на кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за президент на България.

Това е първи коментар на Румен Радев на новината, че Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на ректора на СУ „Св. Климент Охридски“ проф. Анастас Герджиков за президент, като се очаква тя да бъде подкрепена от ПП ГЕРБ.

Държавният глава посети специализираната болница за рехабилитация на деца „Св. София“, която получи дарение от благотворителната инициатива „Българската Коледа“ – апарат от най-ново поколение за робот-асистирана локомоторна терапия.

„Най-сетне имаме такъв апарат.

Преди 2 години по моя лична покана великият магистър на Малтийския орден дари робот за рехабилитация във виртуална среда.

Много съм щастлив, че нашите деца, които заслужават всичко това, най-сетне го имат – едни съвременни форми на рехабилитация“, каза още той.

Очаквайте подробности

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.