Рашков обмисля да съди ГЕРБ: Ще изоблича с документи лъжците

Рашков обмисля да съди ГЕРБ: Ще изоблича с документи лъжците
Скандалът около имотното състояние на вътрешния министър Рашков се разраства.

Вътрешният министър Бойко Рашков заяви пред NOVA, че хората, които изнасят подобни твърдения, ще бъдат изобличени като лъжци. Ще обмисли дали да не ги даде на съд за уронване на доброто му име.

Вчера на специална пресконференция от партията на Бойко Борисов попитаха за имотното състояние на Рашков. От ГЕРБ споменават за общо 19 имота на вътрешния министър и поискаха да бъде разследван как ги е придобил.

„Повече от 19 имота, доколкото знаем от това, което излезе в публичното пространство. За милиони. От един всъщност държавен служител цял живот. Цял живот държавен служител”, каза Маноил Манев от ГЕРБ.

Рашков допълни, че днес ще даде подробности по темата и ще докаже думите си с документи.

По думите му точно когато е започнал да говори, че някои имат имоти зад граница и не са ги декларирали, са намерили повод да коментират неговите имоти, декларирани преди 25 години.

Очаква се Рашков да даде обещаните документи и подробности тази вечер в предаването на Евроком „ЕвродикоФФ“.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.