Рецептата Dnes: Сладкиш с вишни

Рецептата Dnes: Сладкиш с вишни

IStockphoto

Вишните са един от любимите ни плодове. Въпреки киселия си вкус, те попадат в задължителния ни списък през лятото. Здравословните им свойства им печелят още златни точки и няма как да ги пропуснем на пазара. Заедно с черешите, те са една от причините, поради която мечтаем за летните месеци всяка година.

Освен че ги хапваме сладко пред телевизора, вишните са прекрасна съставка и за направата на различни сладкиши. Могат да се използват като декорация на десерти или пък да ги вплетем в последното си готварско изкушение. Да, знаем, че се опитвате да спазвате добра фигура за плажа, но едно парче от вкусен кекс с вишни няма да ви навреди.

И тъй като ценим времето си, особено през лятото, залагаме на бързи рецепти. Така хем няма да седим дълго пред топлата печка, хем ще имаме нещо вкусно само след няколко минути. Разбира се, не забравяме и за вишните.

Необходими продукти:

125 г. масло

1 пакет маслени бисквити

500 г. вишни

2 пакетчета крема сирене

3 яйца

1 ч.ч. захар

1 пакетче ванилия

Всички необходими продукти за тази рецепта ще откриете ТУК. 

Източник: Tialoto.bg  


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.