Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как украинци изгориха живи 50 души и бременна жена в Одеса?

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как украинци изгориха живи 50 души и бременна жена в Одеса?
Руслан Мъйнов отказва да се надприказва с „многознайковците“ за войната!

Усмивката, която вечно краси лицето на Руслан Мъйнов, изчезна от лицето му заради войната в Украйна.

А това, което още повече го гнети, е изопачаването на фактите и откровената пропаганда не само в нашите, но и в чуждите медии.

Руслан Мъйнов е потресен от лъжите, които се говорят

В своето интервю в ефир той твърдо отказа да говори и коментира темата, защото „явно има по-големи специалисти“ от него. Цитираме го точно. Разбира се, казаното е с лека ирония и голяма болка.

Защото самият Руслан Мъйнов е роден и израсъл в Украйна и най-добре той знае каква е истината за войната. А тя, по думите му, в момента е война на САЩ с Русия! Просто фактите се изопачават нарочно.

„Виждам, слушам и това е всеки ден. Изказват се хора, един след друг, които говорят с такъв патос, сякаш са били там цял живот и то в центъра на събитията.

Няма и не искам да им преча, толкова са компетентни, че едва ли бих могъл да им противореча“, с нескрит сарказъм се изказа Руслан Мъйнов.

Това, което той заяви твърдо обаче е, че истината е, че войната е започнала още през 2014-та. И попита защо тогава никой не е отразил избитите от украинците хора през тези осем години и десетките деца, погубени от същите.

Руслан попита защо не се говори за запалените над 50 души, сред които и бременна жена, от украинската армия в Одеса.

Трагедията се разиграва в тамошния профсъюзен дом, където горките хора са изгорени живи под погледа на същата тази украинска армия.

Светът също така знае, че Украйна е сред малкото държави, в които официално са разрешени неонацистките отряди като този на Азов. Това обаче явно не е проблем за Европа, според Руслан.

„Има хора, които бих искал да слушам и тези хора говорят обективната истина. Сред тях са проф. Иво Христов и проф. Боян Чуков.

Но не им дават трибуна, защо?! А за мен Русия и Украйна винаги ще бъдат едно цяло. Няма друг начин. Те са едно и това е моята истина“, категоричен е Руслан Мъйнов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.