Трябва ли президентът Румен Радев да поведе народа срещу хунтата?

Трябва ли президентът Румен Радев да поведе народа срещу хунтата?
Преди време президентът Румен Радев остро критикува управлението и сне доверието си от правителството на Бойко Борисов.

Тогава той направи обръщение към нацията в присъствието на администрацията си и вицепрезидента Илияна Йотова.

Налице е организирано настъпление срещу гражданските свободи, посочи държавният глава.

Президентът заяви и че от три години призовава правителството да работи за хората.

Държавният глава поясни, че призивите му към властта да работи ефективно и в интерес на народа, не са в качеството му на политически опонент на управлението. Правя го като държавен глава с мисъл и грижа за бъдещето на България.

Едва ли днес има нормално мислещ българин, който да не е съгласен с всичко, което каза президента. Истина е обаче, че все по-ясно става на народа, че хунтата се е окупирала здраво и само с приказки няма как да стане?

Нужна е ясна политика и водач, но когото хората имат доверие. На този етап желащи да бъдат водачи има, но май само президента получава доверието на народа да бъде такъв.

Вече е по-ясно от всякога, че ако на предстоящите избори (редовни или предсрочни) ако не се изправи личност, която да обедини българския народ, хунтата ще продължи да властва и ще бъде по-жестока и безпощадна от всякога.

Народът също трябва да разбере, че е време да събере последните си сили и да се противопостави на мракобесието, което ни предоставя в изобилие хунтата.

Затова днес ясно поставяме този въпрос-Трябва ли президентът Румен Радев да поведе народа срещу хунтата?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.