20-годишен бие лекарка в Спешното в София. Счупи й очилата

20-годишен бие лекарка в Спешното в София. Счупи й очилата
20-годишен е бил лекарка в Спешно отделение в София и я е обиждал.

Заради това той е привлечен към наказателна отговорност за това, съобщиха от прокуратурата.

Ето какво гласи официалната информация:

„На 20 декември, около 11:30 часа в София, в „Спешно отделение“ на Националната кардиологична болница, той извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Той започнал да крещи на висок глас спрямо лекар-ординатор, ударил й силен шамар по лявата буза, от който предпазните й очила паднали и се счупили, след което излязъл от болницата и продължил да крещи, като отправил спрямо нея обидни и нецензурни реплики, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Той не е осъждан до момента. Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на съда, на 22 декември за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

За момента не е известна каква е била причината за тази агресия. / bulpress.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.