7-дневна карантина за влизащите в Гърция – до 15 юни

7-дневна карантина за влизащите в Гърция – до 15 юни

Снимка: архив, БГНЕС

Седемдневна карантина от 1 до 15 юни за всички влизащи в Гърция и без тест за коронавирус – това гласи новата заповед на гръцкото правителство, изпратена до всички КГПП на страната.

От 00.00 ч. на 1-ви юни до 9.30 ч. гръцките гранични власти пропускаха свободно само срещу лична карта и без карантина всички влизащи на територията на страната поради липса на заповед.

Още по темата

1 юни 2020 07:48

1

„Карантината за влизане на територията на Р. Гърция беше до 31 май. Към момента нямаме нова заповед и пропускаме от 00.00 ч на 1 юни свободно всички пътуващи, само срещу лична карта, без назначаване на карантина“, съобщиха от ГКПП Промахон за в. „Труд“ по-рано в понеделник.

След официално запитване от изданието до гръцкото министерство бе спусната автоматично заповедта за 7-дневната карантина.

Гърция стартира туристическия си сезон официално от 15 юни, а днес отварят сезонните хотели.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.