Биха кандидат-депутат!

Биха кандидат-депутат!

Биха кандидат-депутат! Полицията, която охранява Бойко Борисов със силови методи нарушават гражданските права на кандидат депутат от партия МИР Атанас Стефанов. Повален, удрян, извиват му ръцете, възпрепятстват го да се среща с хора и да си прави кампанията. Забележете тук става въпрос за човек с депутатски имунитет и те нямат право да го докосват и да бъдат на минимум един метър от него.

Депутата Атанас Стефанов в Благоевград решава да подари символично една тиква на Бойко Борисов, но вместо това той попада на добре организирана засада от полицай или такива, които приличат на такива. Не е допустимо в правова демократична държава да се погазват правата на хората по такъв брутален и безцеремонен начин. Това ли е Европейският съюз, това ли е демокрацията у нас? Вярвахме, че отминаха времената на управлението на Борисов, в който се биеха хора на протестите, пръскаха ги със сълзотворен газ и ги унижаваха, влачиха и удряха. Но явно репресивният апарат може са малтретира не да спазва редът и закона за което държавата им е вменила права и задължения. Виждаме, че мутренското от деветдесетте години е облечено в униформи. Виждаме как се посяга на олигарси, как се посяга на политици и посланията на мурата Борисов са тези, че те могат да посегнат на всички и всички трябва да ги е страх от него и групировката ГЕРБ.

Те властват над Вас като ви карат да се страхувате. Атанас Стефанов от гражданската квота на партия МИР, който е кандидат за депутата в София 25 МИР с преференция 102 и в Пловдив област 17 избирателен район с преференция 102 не е от тези, който се страхуват. Един лидер с личен пример трябва да показва, че всички трябва да се борят за правата си, че не трябва да позволяват страхът да сковава сетивата им за да бъдат свободни хората не трябва да се страхуват.

Страхът е това, което убива щастието той е този, който отнема свободата на личната воля. Всеки път когато ние се срещнем с несправедливостта и не реагираме ние се самовъзпитаваме да бъдем пасивни. Управляемите управляващи искат точно това – да властва беззаконието и да си правя каквото си поискат с всекиго и никой да не им държи сметка. Ние всички трябва заедно да се борим за правата си и да защитаваме устойте на демокрацията, да бъдем единни и да се подкрепяме само така ще изградим едно общество, едно бъдеще на децата си, с което да се гордеем.

Истината е, че хунтата узурпирала властта ги е страх от нас. Атанас Стефанов: Подадох жалба в полицията за полицейско насилие и побой и знам, че всеки трябва да реагира така като мен, не се страхувайте ние сме повече. Атанас Стефанов: С нами Бог! Да живее България, братя и сестри, България! Заедно можем да извоювам една по-добра среда, една по-добра България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление, а биенето на хора не е ли?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.