Бойко Рашков: Пехливаните от ГЕРБ и ДПС нагло купуват гласове – в момента!

Бойко Рашков: Пехливаните от ГЕРБ и ДПС нагло купуват гласове – в момента!
Бойко Рашков ще изнесе всички събрани факти и доказателства за престъпната дейност!

ГЕРБ и ДПС купуват масово гласове за изборите, това заяви бесен служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Той е категоричен, че няма да допусне името му да бъде опетнено от пехливан и пишман политици и ще изнесе всички събрани до момента данни.

Бойко Рашков обвини ГЕРБ и ДПС в предизборни машинации

„Преди дни хора на ДПС са заплашвали човек от Кирково, че ако не гласува за ДПС на изборите, то ще почернят живота му и няма да му дадат полагаемото се за отопление през зимата. Щели да го оставят на студа – него и семейството му.

Този човек е задържан от полицията, но от него лично се заинтересува кметът на селото. Питал защо задържат „техния човек“. „Техният“ ли – та това е човек на ДПС, извършващ престъпна дейност“, възмущава се публично Бойко Рашков.

Той директно отвърна на нападките на ГЕРБ и ДПС, че полицейският произвол, за който говорят, е празно бръщолевене и не почива на нито един факт.

За сметка на това техните нарушения са многобройни и ще видят бял свят още идната седмица, пише bntnews.bg.

Според Бойко Рашков, неговите предшественици в МВР са разследвали единствено малките партийки за купуване на гласове, а целенасочено не са закачали „големите акули“. Нещо, което веднъж завинаги ще бъде прекратено.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.