Венера в Близнаци – как ще ни се отрази? (2 част)

На 3 април, в 19:10 часа, Венера попадна в Близнаци, което неминуемо ще се отрази на живота ни. Планетата на любовта и парите ще наложи изясняване на отношенията между хората. Хубавото е, че можем да го направим до 7 август, когато тя ще премине в Рак. Все пак, разговорите на четири очи в следващите няколко дни ще са по-ползотворни, защото по-нататък се задава ретрограден период.

Близнаците са комуникативни, те винаги казват каквото мислят, освен това са добри слушатели. Обичат да експериментират, а по време на изолация това ще им помогне да не скучаят и да преосмислят значението на някои техни връзки.

Докато планетата е в този знак и ви се налага да стоите повече у дома, не забравяйте за приятелите, най-вече хората, на които през последните месеци сте разчитали. Те трябва да знаят, че може да им върнете услугата. При някои се очертава идеално време за романтика, нищо че заради коронавируса срещите ще са почти невъзможни.

След като ви разкрихме какво да очакват първите 6 зодии от Венера в Близнаци, ето и информация за останалите:

Дева

Естеството на работата ви се променя, като вече я поставяте на второ място и оценявате колко сте липсвали на семейството. Плановете ви ще се ориентират към насърчаването на проекти с нестопанска цел и благотворителни организации, от които мнозина имат нужда. Сега те имат нужда от отговорна личност като вас. Въпреки ентусиазма, не забравяйте, че не бива да пренебрегвате комуникацията във връзката.

Везни

В момента доста хора мечтаят за спа почивка и пътуване до непозната дестинация, но не и вие, Везни. Като зодия, управлявана от Венера, ще успеете да постигнете хармония в тези трудни дни, като се възползвате максимално от изолацията. Докато другите подхождат с негативизъм, вие ще ги убедите, че това да прекарваш повече време у дома е страхотно. Благодарение на планетата няма да имате проблеми с половинката и отношенията с колегите.

Скорпион

Ако до момента сте позволявали на някои хора да ви се качват на главата, сега съдбата ви дава шанс да се отървете от тях по-лесно. Те ще се опитат да се възползват за пореден път от вас, но им дайте да разберат, че повече няма да разчитат на вас. Ограничете комуникацията и с онези, които непрекъснато се бъркат във вашия живот и ви критикуват. Така ще стесните кръга около вас и ще се заобиколите само с хора, които ви карат да се чувствате добре, а не ви напрягат излишно.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.