Виктор Орбан: Европейският съюз се изроди в чудовище! Няма да сме послушните му овце!

Виктор Орбан: Европейският съюз се изроди в чудовище! Няма да сме послушните му овце!
Те чуват ли се изобщо? Нямало да отпускат пари за възстановяване от пандемията, на страните, които откажат официално да подкрепят извратената ЛГБТ култура! Тая няма да стане!

Така изригна унгарският министър-председател Виктор Орбан на последните императивни политики на Европейския съюз спрямо държавите членки.

Искат да сме им послушни безмозъчни овце, да целуваме ръка на лица, които не знаят жени ли са, мъже ли са, жаби ли са – въобще хора ли са? Няма да стане тази работа, заканва се Орбан.

Според унгарския премиер все повече луди превземат властта в Брюксел.

Европейският съюз не е това, което беше. Орбан не се притеснява да каже, че ЕС се е превърнал в чудовище.

Няма да им целувам ръка, това няма да го бъде! коментира Виктор Орбан.

В България политик с толкова остър и най-важното – честен език, спрямо управниците на Ес няма. Но народът изпитва точно същите проблеми и чувства към Брюксел, каквито в прав текст ги назовава Виктор Орбан.

Мислещатата част български граждани и сега не може да се начуди

на широко ЗАТВОРЕНИТЕ очи на Брюксел

спрямо кражбите и корупцията на армията от мутри на бившия премиер Бойко Борисов. Не можеше да се начуди на отрепката Юнкер, която си изкара пълен мандат начело на Европейската комисия.

Тогава стана очевидно, че задкулисие дърпа конците и на ЕС, затова пияницата им беше много удобен за всякакви манипулации.

Кражбите в България са повсеместни и от всичко, в това число и на милиарди от европейските фондове. Реакция никаква. Иначe за ЛГБТ – много активни и настоятелни.

Не могат да се начудят и за очевидното беззаконие в правосъдната ни система, на прикриването от страна на Иван Гешев на най-големите престъпници във висшите етажи на властта.

Пак без адекватна реакция от Брюксел. Особено след протестите през миналата година. ЕК продължаваше да посреща Борисов без никакви притеснения.

Заради това сега преобладаващата част от българите смята, че единствената причина за това неадекватно поведение на Европейската комисия, е корупцията – мощна, много милиардна кражба не само от България, но и в ЕС.

А всяка подобна изява на Орбан му печели все повече привърженици и в България. Хората просто са зажаднели за справедливост.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.