Вкарайте еврото и ще потънете в дългове, от които и Господ няма да ви отърве

Вкарайте еврото и ще потънете в дългове, от които и Господ няма да ви отърве
Съпругът ми е лозар.

В най-богатия регион на Испания за винопроизводство.

Всеки грозд му е расъл пред очите, всяко листче….И накрая хвърля на земята ТОНОВЕ зрял плод грозде.

Грижи, отглеждане, торене, подрязване….и накрая …хоп – европейска квота. Не можеш да произвеждаш толкова, хвърляй, унищожавай, мачкай труда си.

Твоето може и да е добро, но на пазара в Испания ще ви набутаме вино от Франция или от пичковица, за да контролираме пазара. Нищо, че испанецът не признава друго вино, освен неговото си.

Същото и с портокалите, бананите, чушките, доматите, чесъна и каквото там се сетите.

Цялото тяхно производство се унищожава в максимална степен. И те внасят чесън от Китай (само за справка), защото техният не трябва да присъства на пазара.

ЕС съсипа агропроизводството в Испания, та няма да го съсипе в България. Животновъдството, млечните им продукти също са в тая графа.

Спокойно, вкарайте еврото и ще потънете в дългове, от които и Господ няма да ви отърве. Това ще е окончателният край на останките от България.

Milena Asco

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.