Властта на нож със зърнопроизводителите! Денков: С терористи не преговарям. МВР: Подготвили сме се

Властта на нож със зърнопроизводителите! Денков: С терористи не преговарям. МВР: Подготвили сме се
„Аз с терористи не преговарям“ – това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи.

Аз с терористи не преговарям. Аз очаквам от тях да дойдат на масата и да преговаряме по същество“, заяви премиерът.

МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се очакват в началото на следващата седмица. Това обясни вътрешният министър Калин Стоянов.

„Искам да апелирам към всички, които искат да се включат в протеста, да спазват стриктно правилата, да не допускат ескалиране на напрежението, да не ограничават свободното придвижване на граждани”, заяви Стоянов. „Подготвили сме се за съответното мероприятие”, допълни той.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.