Всеки път, когато благодарение на новините стана очевидец на поредната „инспекция“ на премиера, наивно си мисля че това безумие е за последно

Всеки път, когато благодарение на новините стана очевидец на поредната „инспекция“ на премиера, наивно си мисля че това безумие е за последно

Всеки път, когато благодарение на новините стана очевидец на поредната „инспекция“ на премиера, наивно си мисля че това безумие е за последно. Изглежда съм прекалено наивен, като не мога да допусна, че простотиите му нямат свършване.

И днес, в деня на Рождество Христово, научавам, че отново се е метнал на джипката и отново е „инспектирал“ някаква инсталация за депониране, преработка и сепариране на битови и други отпадъци.

Това е толкова елементарно, че чак е тъпо. И впечатява само неграмотните и маргиналите – основният електорат на Бойко и ГЕРБ.

Ако кръвното ви е по-високо от 140 на 90, значи в тялото ви…
През последните десетина дни премиерът „проверява“ втори такъв обект, привлякъл „експертното“ му внимание и в това има нещо дълбоко символично и трагично за близкото бъдеще на политическата „класа“.

Бойко проверява как се строят депа за отпадъци – дали само битови, или и политически отпадъци ще се изриват в тия съвременни бунища? И какъв продукт може да се получи след сепарирането и преработката на политическите отпадъци?

Без съмнение, този продукт ще е напълно безползен, вреден и негоден за нищо, освен ако не е предвидено продуктът някога да се използва като бойно отровно вещество за масово поразяване. И ний сме дали нещо на света! И продължаваме да даваме. Морална и нравствена отрова, разврат и политически извращения и перверзии.

Любо Кольовски

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.