Възраждане: Да възродим патриотизмът

Партия „Възраждане“ в момента е най-патриотичната партия.

Заради своето самосъзнание и ясна патриотична позиция по някои геополитики партия „Възраждане“ среща големи съпротиви.

Съпротивите идват от геополитическата обстановка и кой има най-силно политико-икономическо влияние на Балканите не само у нас?

Съпротива има и от чуждо финансираните фондации и НПОТА „Америка за България“ и Сорос у нас. Има съпротива и от Европа, защото Новото европейско семейство не иска страните членки да имат своят фолклор, да имат силна родова памет, да имат национална гордост.

Костадин Костадинов като лидер знае, че той е длъжен да върне националната гордост на своите сънародници и го прави. Той знае, че във фолклора и родовите празници е закодиран кодът ни за оцеляване като народ, който 500 години не бил претопен.

Костадинов знае, че чуждото финансиране обслужва и чужди интереси като добивът ни на злато, въглища и други залежи и затова е неудобен за тях. Но ако загубим патриотизмът си, ако загубим родолюбието си тогава губим и България.

Затова трябва да пазим и тачим празниците си, трябва да поддържаме родовата ни памет не само от срам от предците ни, но и задължение към идните поколения.

 

Затова трябва да се борим срещу чуждите интереси и да защитаваме нашите за да бъдем народ горд и велик на първо място трябва да браним Българското. Ние не искаме чуждото, но не бива да даваме и нашето.

Прекалено много кървав данък, платихме като позволихме децата ни да са в чужбина. Прекалено много им позволихме като не протестирахме като бяхме апатични.

Време е да си върнем достойнство да си върнем България. Време е за възраждане!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.