Д-р Гълъбова: Господа, че да си бяхте сложили и нелепия слоган на Партията-майка „Ред в хаоса“

Д-р Гълъбова: Господа, че да си бяхте сложили и нелепия слоган на Партията-майка „Ред в хаоса“
Случайно попаднах в мрежата на едно предизборно мероприятие на ГЕРБ – пресконференция на Камарата на строителите в България със знаменателното заглавие „Лъжите,, спекулациите и реалността за състоянието на строителния бранш“.

Поводът са изнесените от г-жа Комитова – регионален министър, данни за злоупотреби. Не, всъщност не са злоупотреби, а НАГЪЛ ГРАБЕЖ. Да, ама не било доказано. Е, докато си имаме каскетура, няма да е доказано, даже може и да не се започне разследване.

Та, тези господа строителни бизнесмени, правеха нескопосани опити да си играят с думите на г-жа Комитова. Тя била твърдяла, че всички строители са крадци и измамници. Е, не го е твърдяла. Редовно гледах нейните участия, защото ми допадна разбираемия начин, по който обяснява схеми и схемички – а такива дал Бог.

Та всички ние разбрахме как се плащат авансово милиарди за обекти, които все още нямат разрешение за строеж. Не е нужно да съм строителен инж. или архитект, за да зная, че това не може да стане. А парите са дадени. Защо ли?

И днес строителните господа доказаха с елементарните си манипулативни, но много евтини твърдения, че г-жа Комитова била казала незнамсикакво, че са групов член на ГЕРБ и пряко обслужват интересите на тази партия.

Господа, че да си бяхте сложили и нелепия слоган на Партията-майка „Ред в хаоса“. Що се срамувате? Ясно е, че като сте папкали и сега са ви взели копанката, ще сте недоволни 🙂

Май често сте си пили питието с пуричка заедно с вожда си и сте „прихванали“ от него елементаризма в мисленето. Е, „аз съм прост и вие сте прости и ще се разберем“ вече е дълбоко погрешен поведенчески модел.

Цветеслава Гълъбова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.