Единствените победители са Полковника от НСО и Генерала от ВВС

Единствените победители са Полковника от НСО и Генерала от ВВС
Изводите от днес дотук.

Двойна коалиция в раздробената парламентарна демокрация вече е невъзможна. А тройните коалиции ще са все по-безсмислени и по- безпринципни и отвратителни.

Могъщите някога ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ с още по-могъщите Борисов, Пеевски и Прокопиев събират вота и доверието на 15- 20% от българите!

80-85% не ги искат! Това е огромна маса! Цял народ.

Абсолютно нелегитимен и непредставителен парламент и тотално делигитимирана политическа класа.

Времето на Бойко Борисов като премиер отмина безвъзвратно. Той остава като политически лидер на най-голямата партия, но без никакъв личен излаз към властта.

И би не с 10%, както искаше, а с 15% и пак 70 депутати, а никой друг, освен ДПС и Пеевски, не го иска за премиер. Лошото за Борисов е, че неговата партия е партия на властта.

ПП и ДБ станаха двойно по-малки от средна партия, а скоро ще са официално малка партия под ДПС. Те и сега са две малки партийки – ПП с десетина депутати и ДБ и ДСБ с по 15. Дори Слави има повече депутати като партия от тях.

Големите победители са Подполковника от НСО и Генерала от ВВС.

Свърши времето на ястребите, идва времето на гълъбите и на гларусите.

Идат избори в САЩ, Франция и Великобритания. А след тях започват и големите промени у нас.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.