Къде в София няма да има вода на 3 юли, петък?

На 3 юли 2020 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Росна китка“, в.з. Горна баня се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
района между ул. „Люлинско поточе“, ул. „Мечта“, ул. „Дъга“, ул. „Росна китка“, ул. „Лазурно утро“
ул. „Буен поток“ между ул. „Дъга“ и ул. „Маркова  баня“, ул. „Райловско градище“, ул. „Дъга“ № 18-20  и ул. „Люлинско поточе“ № 3,3а и № 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буен поток“ на кръстовището с ул. „Росна китка“.

На 3 юли 2020 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сергин Сердарски“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
ул. „Сергин Сердарски“ между  ул. „Съединение“ и ул. „Могила“, ул. „Роза“, ул. „Рашовец“ между ул. „Сергин Сердарски“ и ул. „Роза“ и ул. „Могила“ между ул. „Сергин Сердарски“ и ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски“ на кръстовището с ул. „Рудината“.

На 3 юли 2020 г. (петък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Емануил Попдимитров“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Радоев“ от ул. „Георги Райчев“ до ул. „Иван Панталеев“, ул. „Проф. Жечо Атанасов“ и ул. „ Никола Недев“ № 11.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“  на кръстовището с ул. „Никола Недев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.