Мутрите опитаха да купят Румен Радев! Президентът отказа 100 млн. лв рушвет (ГОВОРИ ДЕПУТАТ)

Мутрите опитаха да купят Румен Радев! Президентът отказа 100 млн. лв рушвет (ГОВОРИ ДЕПУТАТ)
Криминално забогателите престъпници около ГЕРБ и ДПС са събрали немислимите 100 милиона лева подкуп за Румен Радев,

за да клекне и влезе в отбора на мафията! Мълвата обикаля кулоарите на парламента от няколко дни.

Това е съобщи пред Narod.bg депутат от една от партиите на протеста, твърди сайтът.

През негов съветник на президента директно е предложено да вземе колосалната сума, скрита в офшорна сметка на подставено лице, и да спре да се опитва да изтрие бандитите от политическото лице на България.

За щастие генералът не се поддал на изкушението и директно изгонил съветника си от кабинета, описа драмата информаторът на Narod.bg.

Това означава само едно – че офицерът Румен Радев ще продължава да бъде враг на мафията, превзела държавата от началото на т.нар. преход, която продължава с грабежите с поставянето на нови марионетки като „Има такъв народ“ и Слави Трифонов, коментира народният избраник.

Не е ясно кой точно център на дълбоката държава стои зад грандиозният подкуп от 100 милиона, но само двама човека в държавата са въоръжени със забогатели до безобразие мутри, от които могат да получат нужната сума – Бойко Борисов и Ахмед Доган, категоричен бил източникът на Narod.bg.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.