Нов играч разтърсва изборите според екзитпол

Нов играч разтърсва изборите според екзитпол
Според данните на Дневник, най-вероятно получени от екзитпол на Алфа Рисърч, нов изненадващ играч тегли проценти от Възраждане и показва изненадващ и невидян досега в соц. проучванията резултат.

Който обаче е бил предвидим на фона на пълни зали в различни, включително и малки населени места на страната. И със структури на много места.

Подполковник Николай Марков от НСО с подкрепата на ексдепутатка от СДС и ИТН набира към 10 ч. резултат, който не е велик, но е отчетлив.

Ако тенденцията се запази това ще бъде новината на парламентарните избори този юни. И основна тема на анализи. Особено със загадъчния слоган: От пепелта към Слънцето, който има малко в Дъновистки стил.

Припомняме, че подполковник, наричан още и полковник, Николай Марков напусна или бе принуден да напусне Националната служба за охрана по времето на президента Първанов, за когото разкри някакви вече забравени от широката публика неща.

А след това се превърна в говорител по апокрифните и не само медии и тв предавания, винаги опозиционни, независимо от политическия момент, а такива моменти се смениха много.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.