Пловдивчанка си направи 3 теста за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!

Пловдивчанка си направи 3 теста за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!
Жена от Пловдив потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: „Уважаема редакция, искам да разкажа поредната безумна история в държавата на абсурдите. Докога се питам, докога?

Преди дни реших да извърша изследване в лабораторията на МБАЛ „Св. Каридад“ количествен тест за антитела, с който да стане ясно прекарала ли съм инфекция с Ковид-19, или не. Резултатът ми е нужен с оглед на това, че съм медицински работник и предстои избор дали да ми бъде поставена ваксина срещу вируса Covid-19, или не.

Час и половина след като заплатих кръвния тест и ми взеха венозна кръв, излезе резултат, с който става ясно, че съм прекарала инфекция с горепосочения вирус и имам изградени антитела ( 2,655AU/ml). При което реших, че ще даря кръвна плазма. Моят съпруг също пожела да бъде с мен и отиде в същата лаборатория за тест.

При него отново положителен резултат за антитела срещу COVID-19. На следващия ден още двама наши приятели изявиха желание да проверят имат ли изграден имунитет, или не, тъй като за дарител на кръвна плазма е нужен такъв. При тях по същия начин – положителни тестове. Това вече ни усъмни. Всички да сме от късметлиите, които изкарват коронавирусната инфекция без симптоми. Чудесно, но, уви.

На следващия ден реших да пусна същия кръвен количествен тест, но в друга лаборатория (лаборатория „Рамус“).

И познайте – отрицателен. Организмът не се е срещал с вируса. Въпреки това силно се надявах последните да са допуснали техничекса грешка и посетих трета лаборатория – „Писанец“.

Там отново заплатих кръвен количествен тест за антитела срещу COVID-19. След няколко часа получих резултат – отрицателен. В рамките на 48 часа – един положителен и два отрицателни теста за антитела.

Ако не се бях усъмнила, щях да откажа ваксина на база на изграден имунитет и представете си, ще дарявам кръвна плазма. Толкова е абсурдно. Не е проблемът само в сумата, която е заплатена за тези тестове… къде е истината?

Защо хората нямат доверие на здравната ни система? Къде е контролът върху работата на лабораториите? Идеален момент за трупане на пари, нали ?

Промит народ, безхаберие на лабораториите, абсолютна липса на контрол върху дейността на лабораториите. Късмет, българино!“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.