Понеже ПП/ДБ са много чувствителни към критики, борят се с некадърното управление на предходните управляващи, борят се с курупцията и с Баба Яга – искам да попитам

Понеже ПП/ДБ са много чувствителни към критики, борят се с некадърното управление на предходните управляващи, борят се с курупцията и с Баба Яга - искам да попитам
Понеже ПП/ДБ са много чувствителни към критики, борят се с некадърното управление на предходните управляващи, борят се с курупцията и с Баба Яга – искам да попитам:

Кога и дали вОбще ще подаде оставка Министъра на МВР?

Припомням, че по техните критерии основания за оставка – има.

1. Пиян шофьор уби 15 годишно дете на пешеходна пътека на ул.Шишман в столицата.

2. Има пореден абсурден случай свързан с отнемане на валидна шофьорска книжка и сваляне на ДКН на човек, който е преминал ГКПП няколко дни, по-точно 5 дни преди да му отнемат английското СУМПС .

Министъра на МВР орева орталъка, че не може да работи с онзи главен секретар на МВР и, че той лично е виновен за случващото се в страната и човека си подаде оставката, НО промяна – няма.

Сега, ако си мислите да ми кажете, че е необходимо време – хахаха моля ви се, тези дебили твърдяха, че те и само те са визионери и само те могат да оправят държавата буквално за една нощ.

Питам:

КОЙ ще плати обезщетенията на всички водачи с неправомерно отнети СУМПС и свалени ДКН в България, които живеят и работят в чужбина и търпят финансови загуби?

Лилия Божкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.