Президентът: Винаги съм бил обективен коректив срещу това, от което негодуват българите

Президентът: Винаги съм бил обективен коректив срещу това, от което негодуват българите

„Винаги съм бил обективен коректив на това, което виждам и срещу това, от което негодуват българите“.

Това коментира президентът Румен Радев в отговор на въпрос за казаното от вицепремиера Томислав Дончев, че държавният глава се е позиционирал като най-големия опонент на кабинета.

По думите на Радев ако правителството се беше вслушало по-рано в неговите изказвания и исканията на хората и на протестиращите, нямаше да излезе днес тази съкрушителна оценка на Комитета за външна политика към Сената на САЩ.

Според президента Румен Радев оценката отразява всички неща, за които говори от началото на мандата си и заради които хората протестираха.

Ако правителството наистина държи на отношенията ни със САЩ като стратегически партньор и ако не се вслушва в моите послания, то поне да слуша оценката и препоръките на нашия стратегически партньор, каза президентът. / bulpress.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.