Рашков след разпита: Милионите от строителството на „Хемус“ са отклонявани към партия ГЕРБ

Рашков след разпита: Милионите от строителството на „Хемус“ са отклонявани към партия ГЕРБ
Тази новина е в развитие! Очаквайте подробности

Милионите от магистрала „Хемус“ са отклонявани към партия ГЕРБ, заяви Рашков за аферата с 53-те милиона лева, които са изчезнали.

„Шат на патката главата“. Това бяха първите думи на министърът на вътрешните работи Бойко Рашков след разпита в прокуратурата по въпроса с АМ „Хемус“.

„Не всички пари, които са предназначени за строителство на лот 5 на АМ „Хемус“ не са отивали за строителство“, коментира министърът на вътрешните работи, предаде Евроком.

„На практика съм казал, че от средствата, които са отделени за строежа на отделни лотове от АМ „Хемус“ не всички пари са отивали за строежа. Когато са се давали 50-60 млн. лв., 30-40% от тях са се отделяли и са отивали за политическа партия“, това заяви вътрешният министър Бойко Рашков след разпита си в прокуратурата“, заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков след разпита в прокуратурата.

„Аз им я казах днес и това е политическа партия ГЕРБ, потвърждавам го и пред вас“, допълни вътрешният министър.

„Задача на колегите е да докажат тези пари, че окончателно са били получени от представители на тази политическа партия“, каза още той.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.