Румен Радев закопа Борисов и му каза цялата истина в прав текст

Румен Радев закопа Борисов и му каза цялата истина в прав текст

Румен Радев закопа Борисов и му каза цялата истина в прав текст

Президентът Радев попиля Борисов и му каза цялата истина в прав текст.

„Когато безработните се множат всеки ден, не е време да се занимават хората с политически битки. Не е време за такова нещо и аз нямам намерение да участвам в него.

Борисов трябва да е наясно, че българският народ не е публика, от която да се очакват непрекъснато аплодисменти.

Не мисля, че сме минавали границата с Борисов , трябва да има и някакъв баланс – всяка власт се нуждае от коректив, особено когато някой е взел решение да обяви извънредно положение в полунощ, без да уведоми никого.

Когато на практика имаме блокиран парламент и съдебна власт, когато нямаме реален парламентарен контрол, и когато критичността на масовото съзнание са драстично намалени от масовият страх.

Вярвате ли, че тази криза трябва да се управлява чрез паника, страх и потоци от трупове, които се леят непрекъснато през екрана?

Когато се цитира СЗО, трябва да се цитира в пълния ѝ обем, там премиерът изгодно пропусна, че в обръщението на СЗО се казва, че в тази пандемия трябва да подходим с комплекс от агресивни мерки – тестване, проследяване, установяване на контактите и изолация.

Той много ясно призовава за свободно безплатно тестване.

Защо България не се вслушва в това?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.